Avaleht    Kuidas osta    KKK    Kontakt    Järelmaks    Hooldustöökoda    Ostukorv

X-1R õlilisand 100ml



Hõõrdetakistust drastiliselt vähendav õlilisand X-1R. Vähendab kulumist ja töötemperatuuri ning tõstab mootorivõimsust. Väga püsiva toimega, ning ekstreemoludesse loodud aine. Ettevaatust märgsiduriga mootorisse doseerimisel! Kuna lisand on äärmiselt libe, siis loe allolevat hoiatust hoolikalt!

Kuivsiduritega mootoritesse võib esmakasutusel lisada 6%, ehk 60ml iga liitri õli kohta, järgnevatel 3%, ehk 30ml iga liitri kohta.

Dragbike.ee poolsed soovitused X-1R õlilisandi kasutamisel märgsiduritega mootorites:

- väiksema kubatuuri ja võimsusega mootoritesse on üle poole eeltoodud normidest juba riskantne lisada,

- suurema võimsusega (näiteks supersport klass) mootorites on lisandi kasutamine mittesoovitatav, kuna suure tõenäosusega hakkab sidur libisema. Juhul, kui olete võtnud nõuks siiski riskida, võiks lisandi kogus esmakasutusel piirduda 1%-ga õlikogusest. Järgnevatel kordadel pool sellest. Lisandit ei tohi sellisel juhul valada otse mootorisse vaid tuleks lisada õlisse, ning hoolikalt läbi segada.

Lisand sobib: sisepõlemismootorid (nii bensiini-, kui diiselmootorid), käigukastid, transmissioon jne. Oleme kasutanud ka näiteks generaatorites ja kompressorites. Isiklikust kogemusest saame väita, et viimaste eluiga pikenes märgatavalt. Kui varem kulus üks kompressor aastas siis X-1R kasutamise algusest, töötab sama kompressorimudel, juba kolmandat aastat. Pakend 100ml.

Suurema valiku leiad meie Biker24 Motokaubamajast
Kadaka tee 1/4, Tallinn 
vaata kaarti

Ka e-poest tellitud kaubad saab ümber vahetada,
samuti kehtib täielik "Raha tagasi" garantii
.

10.84 9.95 €

Tarneaeg: laos olemas


Tellimine

 

 


 Nimetus Tarneaeg Hind  
X-1R õlilisand 500ml laos olemas 38.95
X-1R õlilisand 250ml laos olemas 22.95
X-1R määrdeõli aerosoolina 400ml laos olemas 24.95
X-1R õlilisand 1L laos olemas 76.95

Tagasi