Avaleht    Kuidas osta    KKK    Kontakt    Järelmaks    Hooldustöökoda    Ostukorv

Cardo Scala Rider FreeCom 4 DUO



Freecom 4, stiilne ja aerodünaamiline, on uue põlvkonna bluetooth seade, mis ühildub peaaegu kõikide kiivri tüüpidega. See töökindel seade on ühtlasi nii vee kui ka tolmukindel (IP67), mis teeb seadme kasutamise mugavaks kõikides ilmastiku oludes. Heli on kristallselge tänu uuele 40mm ultra peeniksele HD stero kõlarile ning ka aku kestvus on suurenenud, nüüdsest kuni 13 tundi.

Tänu mitmik ühendusele on Freecom 4 ideaalne suhtlussüsteem mitme sõitja vahel. Seade sisaldab 4 bluethooth kanalit, millega saad kuni 4 sõitjaga suhelda. Tee või võta vastu telefoni kõnesid ja kuula GPS navigatsiooni seadme juhiseid. Lisaks saad ka kuulata muusikat koos oma kaassõitjaga läbi A2DP seadme või kuulata FM raadiot.

Tänu uue põlvkonna tehnoloogiale teeb Freecom 4 sõidu sujuvamaks kui kunagi varem. AGC tehnoloogia automaatselt reguleerib volüümi vastavalt tausta- ja sõidumürale. Ühtlasi on ka kõnede vastuvõtmine turvalisem kui kunagi varem tänu häälkäsklus süsteemile (VOX).

Muuda sätteid ja juhi seadet käigu pealt tänu Cardo SmartSet app-ile, ühildub nii iOS kui ka Androidiga. Cardo online keskkond lubab kasutajatel teha tarkvara uuendusi ning lisavalikuid oma seadme muutmiseks isikupäraseks.



Vaata lisainfot tootja kodulehelt siit

Kõiki meie pakutavaid kaupu (ja teenuseid) saab ka järelmaksuga - vaata lähemalt siit

Suurema valiku leiad meie Biker24 Motokaubamajast
Kadaka tee 1/4, Tallinn  vaata kaarti

Ka e-poest tellitud kaubad saab ümber vahetada,
samuti kehtib täielik "Raha tagasi" garantii
.

399.95 €

Tarneaeg: 7 päeva


Tellimine

 

 


 Nimetus Tarneaeg Hind  
Cardo Scala Rider FreeCom 2 SINGLE 4 päeva 169.95
Cardo Scala Rider FreeCom 4 SINGLE 4 päeva 219.95
Cardo Scala Rider FreeCom 2 DUO laos olemas 319.95

Tagasi