Avaleht    Kuidas osta    KKK    Kontakt    Järelmaks    Hooldustöökoda    Ostukorv

Suomy SR Sport Stars Military M (57-58)



SUOMY on kõrgekvaliteedilise motosõiduvarustuse tootja Itaaliast. Valdavalt on Suomy kaubamärk kogunud kuulsust motorspordis ja teda peetakse üheks maailma kiiremini arenenud esmaklassiliste kiivrite tootjaks ja tõeliseks innovaatoriks, kes on viinud turvalisuse mõiste uuele tasandile. Kiivrites kasutatakse kõige uuemaid ja innovaatilisemaid tehnoloogilisi lahendusi ning materjale. Kerge kaal, madal müratase ja head aerodünaamilised lahendused rahuldavad kindlasti iga sõitja vajadusi nii keskklassist kuni tipptarbijani. Alates aastast 2010, mil Suomy tunnistati parimaks kiivritootjaks maailmas, on ta ka jäänud eelistatuimaks brändiks proffessionaalses motorspordis.
Oluliseks lisaväärtuseks on veel asjaolu, et Suomy kiivritele on Eesti esindaja juures tagatud täielik support - kõik varuosad (kruvid, voodrid, visiirid jt. varuosad) on kohapeal olemas.

Suomy SR Sport DOT Racing võistluskiiver, uus mudel.
Spetsiaalselt ringrajaspordiks konstrueeritud tippklassi kiiver on ülikerge ja tugeva Carbon-composiit (Tricarboco = Kevlar + Carbon + Aramidic) koorikuga, valmistatud 100% käsitööna Itaalias.
Võistluskiivritele omaselt on maksimaalseima turvalisuse klassiga, omab aerodünaamika tagamiseks tagaspoilerit ja kõrgemat ning voolujoonelisemat esiosa kuid sealjuures seljatab vähemalt kolmes põhiomaduses sisuliselt kõiki konkurente:
1. väga avar vaateväli kõikides suundades ja lisaks üle kogu visiiri ulatuv Anti-Fog Pinlock millel puuduvad vaatevälja segavad piirjooned ning puudub ka igasugune tavapärase Pilock`iga kaasnev pildimoonutus. Sealjuures on visiirivalik aukartustärataval suur - lausa 12 erinevat, vastavalt erinevatele ilmastikuoludele.
2. sama turvalisuse juures väiksemad välismõõtmed ja minimaalsete mõõtmetega port (kiivri pähe panemise avaus) mistõttu on vähenenud risk kukkumise korral kiivri servaga murda rangluud. Kergele kaalule lisaks on sellise kooriku kuju ja Antishock sisu abil muudetud kiiver ülimalt stabiilselt peaspüsivaks - välistatud on vajumine silmadele või kiivri asendi muutumine kasvõi pead raputades.

3. täiesti uudne ventilatsioonisüsteem - pead jahutav õhk on eraldatud sissehingatava õhu omast ja mõlemad on sõidu ajal lihtsalt juhitavad ka kindas käega. Pead jahutav õhk siseneb ühest avast ja läbib kogu kiivri kuni kuklaosani välja, sattumata sealjuures visiiri taha. Kiivri alaservas paikneva whisper kit ja lõua juures paikneva eemaldatava klapi abil on piiratud õhu sissepääs kiivri sisemusse altpoolt. Sissehingatav õhk tuleb läbi õhufiltri, välistatud on putukate jms. prahi sattumine silma ja väljahingatav õhk väljub lõuaklapi kaudu. Sellise lahendusega tekitatakse sõidu ajal positiivne ülerõhk misläbi on tagatud suurepärane õhuvarustus intensiivseks hingamiseks ja on välistatud nö. õhupuuduse tunne ning voolava õhu sattumine silma.

  • Uus Suomy patendeeritud D-Ring rihmakinnitus
  • Kiirkinnitusega visiir
  • Kiiver on komplekteeritud läbipaistva visiiriga
  • Läbipaistev visiir on kriimu- (Antiscratch) ja uduvastase (Antifog) töötlusega
  • Nii voodrid kui ka põsepadjad on saadaval erinevates paksustes selleks, et iga kasutaja saaks komplekteerida ja seadistada personaalselt sobiva sisekuju
  • Eemaldatav ninakate takistab väljahingatava õhu sattumist visiiri sisepinnale ja silmadesse
  • Sisemine vooder ja põsepadjad on üleni CoolMax matejalist ja on pesemiseks väljavõetavad
  • Õhukanalid on kiivri sisemise kaitsekihi sees selliselt, et eesmistest õhuavadest sisenev ja tagumistest avadest väljuv õhk on tagatud ühtlase jaotusega
  • Erinevate suurustega korpused
  • Kiiver omab ECE22-05 homologeeringut.
  • Suletavad ventilatsiooniavad
  • Kaal 1250g+/-50g
Suuruste tabel
XS
53/54
6-1/2”  6-5/8”
S
55/56
6-3/4”  6-7/8”
M
57/58
7”   7-1/8”
L
59/60
7-1/4”  7-3/8”
XL
61/62
7-1/2”  7-5/8”
XXL
63/64
7-3/4”  7-7/8”

Biker24 Motokaubamaja on Suomy kaubamärgi ametlik esindaja Eestis.

Kõiki meie pakutavaid kaupu (ja teenuseid) saab ka järelmaksuga - vaata lähemalt siit

Suurema valiku leiad meie Biker24 Motokaubamajast
Kadaka tee 1/4, Tallinn  vaata kaarti

Ka e-poest tellitud kaubad saab ümber vahetada,
samuti kehtib täielik "Raha tagasi" garantii
.

579.90 479.95 €

Tarneaeg: 14 päeva


Tellimine

 

 


Tagasi