Avaleht    Kuidas osta    KKK    Kontakt    Järelmaks    Hooldustöökoda    Ostukorv

Tschul`e Racing BW võistluskombe 48 (M)



Tschul`e Racing Line üheosaline võistluskombe. Valmistatud kõrge kvaliteediga 1,3-1,4mm paksusest loomanahast. Topeltnaha ja nende vahele paigutatud Temper-Foam™ tugevdatud piirkonnad rindkerel, puusadel, põlvedel ja küünarnukkidel. Täielik tugevast polümeerist CE kaitsmete sari (jalasääred, põlved, käsivarred, küünasnukid, selg). Lisaks kaitsepadjad õlgadel, küünarnukkidel ja põlvede kohal. Takjakinnitusega sliderid põlvedel ning aerodünaamiline turjakaitse (Back-Hump). Hea ventilatsioon on tagatud perforeeritud nahapiirkondadega reitel ja käsivarte sisekülgedel, stretshmaterjaliga reite sisekülgedel ja sääre tagaosas. Motoülikond on varustatud higistamisvastase polüestervoodriga milles asub ka 1 dokumenditasku. Ergonoomika ja mugavuse tagamiseks, liigutamisel on kõik paendekohad varustatud vastavalt kas stretsh materjalist või nahast lõõtsalaadsete piirkondadega. "Raha tagasi" garantii.

Suuruste tabel (meeste):
EU mõõt:
48
50
52
54
56
58
US mõõt:
M
L
XL
XXL
XXXL
4XL
Ligikaudne kaaluvahemik:
63-69
70-76
77-84
85-93
94-103
104-115
 
Kui olete oma kehakaalu kohta keskmisest 5cm pikem siis liitke oma kaalule 3kg, kui 10cm ja pikem siis liitke 6kg ning vaadake, et kas peaksite valima tabelist järgmisele kaaluvahemikule mõeldud suuruse.
 
Kui olete oma kehakaalu kohta keskmisest lühem 5cm siis lahutage oma kaalust 3kg, kui 10cm siis lahutage 6kg ning vaadake tabelist, et kas peaksite valima väiksemale kaaluvahemikule mõeldud suuruse.
 

Kõiki meie pakutavaid kaupu (ja teenuseid) saab ka järelmaksuga - vaata lähemalt siit

Suurema valiku leiad meie Biker24 Motokaubamajast
Kadaka tee 1/4, Tallinn  vaata kaarti

Ka e-poest tellitud kaubad saab ümber vahetada,
samuti kehtib täielik "Raha tagasi" garantii
.

517.44 150.00 €

Tarneaeg: 35 päeva


Tellimine

 

 


Tagasi